Sista dagen på jobbet för ett tag…

Det kändes lite konstigt idag. Sista “dygnet” på kanske mer än ett år. Jag har ett fantastiskt arbete på en fantastisk arbetsplats. Och ändå lämnar jag. Det är i alla fall skönt att veta att platsen finns kvar. När jag återvänder är det bara att öppna skåpet och hänga in jackan. Gå bort till facket och ta fram mitt headset. Kanske damma av det lite…

På radion hem hörde jag en politiker säga ungefär: “När man lämnar något är det som att ta bort fingret ur ett vattenglas. Det blir ingen grop i vattnet…”

Fast i Namibiska öknen kanske jag saknar vattenglaset?

Share Button
This entry was posted in Allt / everything, På jobbet, På svenska. Bookmark the permalink.

2 Responses to Sista dagen på jobbet för ett tag…

  1. David says:

    Schysst uppdateringsintervall… 🙂 Den näst nyaste publiceringen har “Summer of 1980” som rubrik. 😉

  2. Boooooz says:

    Fin blog. Skall bli kul att läsa om dina äventyr. Lycka till och kör så det ryker.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.