Alla på plats

Igår kom siste projektmedlemmen fram. Teamet – Binge, Tanja, Johan, Anders, Fredrik och Peter – samlas imorgon för att ägna dagen för att gå igenom projektet, fördela uppgifter och börja skapa planer.

Share Button
This entry was posted in På jobbet, På svenska. Bookmark the permalink.

5 Responses to Alla på plats

 1. Pytter says:

  Hej!

  Det var ingen dålig översvämning. Ikväll har vi världens snöoväder – måtte det vara denna vinterns sista! Annars har vi börjat ana vårens intåg med fågelkvitter och sol som värmer, och framför allt ljuset!
  Det är jättekul att se alla dina bilder och läsa om vad du får uppleva, känns inte som att Namibia är så långt borta ändå. Var hos pappa igår och han tyckte det var helt fantastiskt att se bilderna Lars visade, han är så glad för din skull för det du får möjlighet att uppleva. Han blir väldigt glad om du ringer någon dag igen, han frågade om han kunde ringa till dig men jag sa att du säkert hör av dig snart igen.

  Ha det bra och kram från fam. Jacobsen!

 2. Anders says:

  Tack Pytter,

  Tyvärr har jag lite dålig tillgång till så bra nät som krävs för att ringa på Skype, men visst ska jag ringa Pappa även om det dröjer några dagar. Hälsa honom och alla andra!

  / Anders

 3. Mamma says:

  Hej anders
  Hoppas allt är bra.tänker på dig varje dag.Här är allt som vanligt.Pytter hjälper mig men nu kan jag nog alldeles själv .Ha det bra! Kram mamma

 4. Anders says:

  Hej Mamma!

  Här går det rätt fort. Hinner inte med riktigt. Ska kanske åka utanför stan till helgen.

  Ha det bra!

  / Anders

 5. Pingback: På svenska om jobbet | Namibia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.